Smootie Cinco de Mayo

Sinaasappel, rode en groene producten vormen dit verse lentensap met gezonde immuun-boostende eigenschappen die je lichaam kunnen helpen om sterk te blijven tijdens het komende allergie seizoen. De aardbeien, tomaten en limes zullen je  immuunsysteem een flinke  boost geven met hun versterkende eigenschappen, niet in de laatste plaats dankzij hun rijke vitamine C-bron. limoen is ook uitstekend om de spijsverteringskwaliteit te bevorderen en een gezond metabolisme te bevorderen . Niet alleen zijn de limoenen geweldig voor hun immuun-stimulerende en spijsverterende eigenschappen, maar ze zijn ook een belangrijk onderdeel van de komende Cinco de Mayo vieringen! Perfect omdat dit sap  maar 5 ingrediënten heeft!

Cinco de Mayo, zoals het in de VS wordt gevierd, heet ook El Dia de la Batalia de Puebla in delen van Mexico en wordt vaak gevierd met het maken van diverse Mexicaanse geïnspireerde gerechten die zowel tomaten als limes betreffen (beide hierin opgenomen recept). Voel je vrij om een ​​druppel cayennepeper aan dit recept toe te voegen ter herdenking van Cinco de Mayo en voor de metabolisme-boostende eigenschappen.

Ingrediënten:
5 middelgrote wortelen
6 aardbeien
1/2 kop broccoli
1 kalk
1 medium / grote erfelijke tomaat
ROUTEBESCHRIJVING:
Was alles goed.
Schil limoen voor een minder bittere smaak.
Zet ingrediënten door juicer en geniet!
Porties: 1

Tags: Broccoli, Cinco de Mayo, Sap, Sap Recept, Lime, Sinaasappel, Sinaasappelsap, Reboot vriendelijk, Aardbeien, Tomaten

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites