Voeding die je ouder maakt, vermijd dit!

Gebruik geen anti verouderingsproducten als je de volgende voedingsstoffen alsnog binnenkrijgt. De volgende voedingsstoffen zorgen er namelijk voor dat je sneller verouderd .Als het je intentie is zo lang als mogelijk  je jeugdige uitstraling te behouden stop dan meteen met de volgende voedingstoffen nog langer te nemen. Het is namelijk bewezen dat zij geen goed doen voor je huid én gezondheid over het algemeen. Dus wil je er ook nog op latere leeftijd een jeugdige uitstraling behouden , vermijdt dan deze voedingsmiddelen.

Een  onderzoek naar voedingsmiddelen en hun invloed op je huid heeft uitgewezen dat je bepaalde voedingsmiddelen beter in de schappen van de supermarkt kunt laten staan als je tenminste er op latere leeftijd nog steeds gracieus uit wilt blijven zien.Lees hieronder het lijstje waarop maar liefst 11 voedingsmiddelen staan die, indien stelselmatig gegeten, je leeftijd geen goed zal doen.

Koffie

teveel koffie niet goed voor gezondheid

koffie drinken

Koffie maar ook meerdere  cafeïnehoudende producten zoals ook Cola hebben een uitdrogende werking op je  lichaam. Koffie is dan ook een van de weinige dranken die je lichaam geen vocht geeft maar het juist uitdroogt.  Hierdoor ga je er ouder, vermoeider maar ook geradbraakt uitzien. Snoep
De suiker in snoep veroorzaakt ontstekingen in het lichaam en kan huid er gerimpeld en oud.

Soda

soda drinken

soda drinken

Soda is een drank met heel veel suiker, en droogt je lichaam uit. Dit heeft tot gevolg dat je lichaam oververmoeid raakt  en eerder tot verval overgaat.Drink daar heel veel water als jet alsnog soda blijft drinken.

Zout

less salt versus more on teaspoons, healthy eating concept

less salt versus more on teaspoons, healthy eating concept

Zout heeft een uitdrogend effect op het lichaam.Als je dit toch wilt gebruiken, gebruik zout dan maar  matig. Het vermoeid je lichaam en  je kijkt ook vermoeider uit je ogen is vast komen te staan. Gebruik je veel zout,dan draagt ​​het bij aan tal van verschillende ziektes zoals o.a. hoge bloeddruk, nierziekten en het interfereert het botmetabolisme.

Suiker

suiker tegen een jeugdige uitstraling

suiker tegen een jeugdige uitstraling

Er zijn verschillende redenen waarom een ​​suiker gevuld dieet maakt je ouder uitzien. Wanneer er teveel suiker in het lichaam, het zich hecht aan collageen, waardoor de huid er stijf en onbuigzaam. Volgens “Diet Mythen Busted; Voedsel Feiten Niet Nutrition Fiction” “. Verliezen deze elastische veerkracht van de jonge huid zal de huid diepe rimpels te geven en maken het kijken oude” door Ann A. Rosenstein,

Alcohol

alcohol drinken droogt huid uit

alcohol drinken droogt huid uit

Evenals koffie en soda zal ook alcohol  je lichaam uitdrogen. Daarom krijg je er eerder rimpels van en een verouderde huid. Het maakt bovendien de huis slap door het verlies van collageen, tevens geeft een teveel aan alcohol een rode huid en zwellingen.

Transvettentransveten

Transvetten maken dat je huid minder flexibel is en stijf wordt.Transvetten gaan je slagaders in maar ook de  kleinere bloedvaten die verstopt raken met alle naren gevolgen van dien. Ook hierdoor verouderd je huid (Rosenstein).

Kunstmatige zoetstof

lepel met zoetjes - uitsnede3

Kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam zijn behalve dat ze slecht zijn voor je ogen (piloten mogen geen aspartaam gebruiken) ​​hoofdpijn opwekkend en geven pijn in de gewrichten. Ook kunnen ze je behoefte aan suiker verhogen zodat je meer moeite hebt om zoetigheden te laten voor wat het is.

Energie drankjes

voeding die je ouder maakt

voeding die je ouder maakt

Energie drankjes zijn zeer schadelijk voor je tanden door de hoeveelheid zoet die erin zit. Het tast het glazuur van je tanden aan. Een soda drinken ? Soda doet dat ook maar 1/8ste minder dan deze energiedrankjes die veel sporters en kinderen drinken. Deze erosie verkleurd je tanden lelijk en je het werkt een ongezond gebit met gaatjes in de hand.  (Dr Oz.)

Koolhydraten

koolhydraden

koolhydraden

Volgens WebMD is de uitkomst van een  teveel aan koolhydraten eten, een beschadiging van collageen en vezels in je huid.

Gefrituurd voedsel

Kick-koolhydraten1_mh_crop638x416

Gefrituurd  voedsel heeft collageen afbraak in de huid tot gevolg waardoor je huid rimpels krijgt en er ouder uitziet. GalTime.com

Bron: huffingtonpost.com
Bron: Galtime.com

 

7/10
Overall score: 7/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites