Sterke harde nagels? hét geheim..

sterke harde nagels

Ben jij ook zo jaloers op vrouwen die zulke mooie lange en sterke harde nagels hebben? Alsof ze nooit afbreken! Toen ik nog vaak ging paardrijden, scheurden ze om de haverklap in en had ik weer een korte nagel. Er was weinig te zien van mooie sterke , harde nagels! Mijn nagels waren zeer kwetsbaar in die tijd ook omdat ik veel met mijn handen in het water zat als ik mijn paard een douche gaf.

 

Dit artikel gaat daar precies over! Als jij dit verhaal herkend en jij hebt ook van die zwakke breekbare nagels die eigenlijk ook geen water kunnen verdragen is dit artikel voor jou! Hier lees je tips hoe jij  mooie en sterke harde nagels kunt krijgen  waardoor jou nagels voortaan tegen een stootje kunnen en er schitterend uitzien bovendien!

 

Tip 1.Hou ze kort

Ga niet gelijk voor lange nagels want je nagels  moeten eerst wat harder worden..dit duurt even dus heb geduld. Zorg dus dat ze mooi kort blijven en vijl ze netjes zodat alle eventuele haakjes eraf zijn gevuild en je nagel glad aanvoelt.

Tip 2. Verwen ze met olie

Verwen en verzorg je nagels met een lekker badje met nagel verzorgende olie of een andere olie op natuurlijke basis, je nagels zijn er dol op! Baadt ze voor ongeveer een kwartiertje hierin.Smeer je handen en nagelriemen daarna in met een fijne verzorgende vochtinbrengende crème

et is onnodig te zeggen dat je moet proberen van je nagels af te blijven, bijt er dus niet op en maak hier een project van..met andere woorden: Stel een deadline voor jezelf wat je per week bereikt hebt en beloon jezelf hiervoor! Je nagels zullen gezond en sterk worden..hou dat voor ogen.

Tip 3. Hydrateer nagels en nagelriemen

Hydrateer je nagels en nagelriemen verschillende keren per dag als je er de tijd voor hebt. Dit is erg goed voor je nagels en nagelriemen .Smeer je handen , nagels en nagelriemen ook goed in met een fijne vochtinbrengende crème en trek katoenen handschoenen aan voordat je naar bed gaat. De hele nacht zal de vocht inbrengende crème de tijd hebben om in te trekken en je nagels en nagelriemen te herstellen.

4. Gebruik een nagelverharder

Gebruik een nagelverharder maar niet te vaak. Je nagels moeten ook van tijd tot tijd rust hebben om sterk te worden. Gebruik de verharder zoals op de verpakking staat: gebruik het dagelijks op je nagels maar haal elke dag het laagje van de nagelverharder van de dag ervoor weer weg voordat je een nieuw laagje aanbrengt. Herhaal dit net zolang als aangeven staat op de verpakking. dit kan per nagelverharder verschillend zijn. Gebruik nagellak remover niet te vaak en gebruik de variant zonder aceton.

5. Slik calsium voor sterke nagels!

Tot slot….Neem ook een calcium supplement die de conditie van je nagels kan verbeteren.Calsium versterkt de beenderen en het gebid maar ook je nagels!

10/10
Overall score: 10/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites