Gewichtsverlies zware mensen onmogelijk, behandeling ineffectief

obesitas zwaar gewichtsverlies

Gewichtsverlies voor obesitas is haast onmogelijk en  behandelingen zijn  ineffectief is uit onderzoek gebleken.

Het is voor iedereen keihard werken, maar volgens onderzoek is nu ook uitgewezen dat het ook nog eens  bijna een onmogelijke taak is om aan te beginnen voor mensen die lijden aan zwaar overgewicht en willen afvallen 
Uit het onderzoek komt naar voren dat  mannen met een zwaar overgewicht een kans maken om af te vallen naar een redelijk gezond lichaamsgewicht 20 % kans heeft om te slagen . Dit in tegenstelling tot te zware vrouwen met een overgewicht. Deze zouden 40% kans maken op  ​​een normaal lichaamsgewicht als zou besluiten er echt voor te gaan en staan er daarom iets beter voor betreft hun vooruitzichten.

In het King’s College in Londen analyseerde wetenschappers de  dossiers van 279.000 mannen en vrouwen 2004-2014.
Veel mensen  verliezen vijf procent van hun lichaamsgewicht maar meer dan de helft van alle mannen en vrouwen die meededen aan het onderzoek, hadden binnen de twee jaar hun oude lichaamsgewicht weer terug . Binnen 5 jaren gebeurde dat zelfs bij 80 % van alle mensen die aan het onderzoek meededen.
Deze onderzoeken staan genoteerd  in het American Journal of Public Health, en geeft de conclusie  dat alleen afval programma’s om overgewicht te bestrijden  niet werken. Men zal  nieuwe afvalmethoden moeten ontdekken temidden van de wirwar van gewichtsverlies behandelingen om de strijd met het obesitas behandelen te kunnen winnen.

Wellicht heeft dit artikel ook je interesse:

1. Afvallen..zo gaat het echt supersnel!
2. Afvallen maar dan zonder dieet.
3. Afvallen met water, zó doe je dat!
4. Een strakke platte buik krijg je z0
5. VIDEO : 400 calorieën verbranden in slechts 30 min!
6. 10 kilo afvallen? zó doe je dat
7. afvallen op het strand? lees hoe
8. Gewichtsverlies zware mensen onmogelijk, behandeling ineffectief .
9. Bewezen, glucomannan werkt voor gewichtsverlies!

7/10
Overall score: 7/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites