Een strakke platte buik krijg je zó

een platte buik krijg je zó

Tips:

We willen natuurlijk allemaal  een strakke platte buik hebben, zeker nu het hoogzomer is en het strandweer volop aanwezig ! Je mooiste bikini’s en zomerjurkjes staan niet meer zo mooi als eerst…tjeee, ja dat komt wellicht door die buik!  Zaak dus,om dat zo snel mogelijk dus de kop in te drukken en ondanks dat zomer al bijna op de helft is, is het zeker niet te laat om ervoor te zorgen dat je weer  summer proof bent.#plattebuik #afvallen

Tips voor  een strakke platte buik 

Waar je altijd op moet letten is het volgende:

Eet over de dag verdeeld zo’n vijf keer en  drink daarbij nog eens acht glazen water. Kauw het voedsel langzaam . Dit zijn de algemene tips van diëtisten en voedingsspecialisten. Diëtisten en voedingsspecialisten geven je ook het goede advies om voeding te eten die rijk is aan vezels en proteïnen. Vezels en proteïnen zitten in  o.a. kool, pompelmoes, melk en yoghurt en versnellen op een natuurlijke manier je metabolisme. Ook is het aan te raden de volgende voedingsmiddelen  te laten staan:

1. Alcohol
2. Tarwe
3. Cafeïne
4. Suiker

Ontbijt

Probeer snelle suikers te vermijden. Als je een ontbijt gebruikt waar veel snel suikers inzitten verbranden deze te snel en kunnen er voor zorgen ervoor dat je je uitgeput en lusteloos gaat voelen.Eet daarom daarvoor in de plaats Bijvoorbeeld:
1.  Eieren,
2.Amandelen
3. Platte kaas
4., Gerookte kip

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat eieren als ontbijt het bekende  hongergevoel voorkomt tot in de middag dan bijvoorbeeld een ontbijt wat uit brood bestaat. Het is dan ook aan te raden om eieren als ontbijt te nuttigen, als jij een mooie platte buik wilt krijgen!

Havermout is ook uitermate goed en supergezond als ontbijt  om je dag goed te starten. Het bevat alle gezonde vezels en eiwitten, vitaminen en mineralen .Ook helpen ze je  bij de spijsvertering. Wat donkere bosbessen voor de antioxidanten is een plus erbij want bosbessen zitten boordevol antioxidanten.

 

 

8/10
Overall score: 8/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites