Draag jij teveel make-up? Zó kom je erachter

Hoor je wel eens gehoord van anderen, dat je teveel make-up op hebt? Of dat je er opgedost  uitziet ?  of vragen ze zelfs of  je uit gaat terwijl je gewoon naar je werk moet? Dat kan een teken zijn dat je wellicht teveel make-up op hebt. Wat zijn jou  make-up gewoontes? wat gebruik jij door de weeks of als je uitgaat of zit daar helemaal geen verschil in? wellicht draag je dan een ietsje teveel make-up? Make-up kan je mooier maken maar ook juist het tegenovergestelde als je er teveel van op je gezicht smeert.

Hou jij van : hoe natuurlijker hoe mooier, of hou jij meer van: Make-up moet goed te zien zijn, anders kun je net zo goed niets op smeren? Maar wat je mening er ook over is, hier lees je hoe je op je mooist bent met make-up. We moeten het toegeven…er zijn best wel vrouwen die met make-up overdrijven. Als je er teveel van gebruikt kun je er al gauw uit gaan zien als een clown  zonder dat je het zelf in de gaten hebt.

En je denkt dat ook vast wel eens als je dat bij een ander ziet dat het mooier zou zijn met de helft minder toch? Sterker nog, ik denk dat er best wel veel vrouwen iets te veel van het goede gebruiken of dat nu foundation is of poeder zonder dat ze het zelf ook maar in de gaten hebben.Dat veel vrouwen  te veel make-up op hebben, daar zijn we het wel over eens .

Vaak moet iemand anders dat zeggen want ze zien het zelf niet eens. Je ziet jezelf tenslotte altijd anders dan door de ogen van anderen. Als je nu eenmaal wat meer houdt van overdadig ,,tja…dan ziet het er ook vaak al wat over de top uit.
Test het door middel van de onderstaande vragenlijst te beantwoorden. Hoe werkt het?Als  je de twee vragen beantwoord , verwijst er 1 van de vragen naar het dragen van teveel make-up.  Dan gebruik je waarschijnlijk teveel make-up!

Door naar de Test!

 

 

9/10
Overall score: 9/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites