Dik vol haar! met déze tips lukt het!

dik vol haar, zo krijg je dat

Dik, vol haar hebben waar je zo met je vingers doorheen kunt woelen en je dikke haar nog steeds prachtig valt! Een droom van veel mannen en vrouwen. Dik vol haar hebben, het zit en valt beter en heeft automatisch lekker veel volume. Wil jij ook graag dik en vol  haar?  Er zijn vele oorzaken waardoor jij misschien niet die felbegeerde volle haardos hebt die je graag zou willen zonder dat je je daar bewust van bent. Heb je bijvoorbeeld veel stress op je werk? of zijn er andere oorzaken waardoor jij je té gespannen voelt? Stress hebben maar ook het ouder worden kunnen een van de boosdoeners zijn.

 1. Dik vol haar, gebruik geen chemicaliën

Gebruik geen chemicaliën in je haarproducten dus kijk goed op het etiket voordat je besluit het te nemen. Wees kritisch als het om je haar gaat. Veel haarproducten bevatten chemicaliën die  je haar heel droog kunnen maken en je haar ook kunnen beschadigen. lees, lees en lees goed van te voren dus!

2. Dik vol haar,erfelijk bepaald

Vooral als het erfelijk bepaald is en er geen flinke haardossen in je familie voorkomen of je regelmatig je haren verft kan het dun zijn.  Chemicaliën in de producten die je voor je haar gebruikt kunnen dus  dunner haar veroorzaken. Maar gelukkig zijn er verschillende dingen die je zelf kunt doen om dikker, voller en mooier haar te krijgen. Hier kun je lezen  over diverse technieken waardoor ook jij weer voller haar kunt krijgen door enkele bewuste en gezonde veranderingen in je levensstijl aan te brengen. Je zult zien dat het haar mooier, dikker en  voller wordt.

 3. Was het niet iedere dag

was je haar niet dagelijks

was je haar niet dagelijks

Sommige mensen wassen hun haar iedere dag. Dat is helemaal niet goed voor je haar. Bij het van iedere dag haar wassen was je haal je gelijk ook de natuurlijke bescherming van je haar weg, De olie en vetten verwijder je door het wassen uit het haar.Ook krijgt je hoofdhuid geen kans om deze natuurlijke olie en vetten te herstellen  waardoor je je dunner wordend haar juist behoudt. Was je haar daarom om de dag liever en dep het droog in plaats van te wrijven. Maak knijpende bewegingen om het haar te drogen met je handdoek.
Gebruik een kam in plaats van een borstel want een borstel trekt makkelijker haren uit je hoof wat niet nodig is.   Kan het haar nog liever als het haar droog is want natte haren kammen werkt ook verlies van haren in de hand.

4. Dik vol haar, behandel het voorzichtig

dik vol haar voorzichtig drogen

dik vol haar voorzichtig drogen

Dik vol haar vraagt om een voorzichtige en haar vriendelijke aanpak. Dun haar moet de kans krijgen weer dikker en voller te worden dus ga voorzichtig met he haar om! Trek niet aan je haar en gebruik geen ouderwetse elastiekjes die niet voor je haar bedoeld zijn.Dit leidt ongetwijfeld tot haarverlies of haarbreuk . Zie ook het artikel over haarverlies  tegengaan.De volgende tips worden je aanbevolen te doen wil je weer mooi, vol en dik haar krijgen.

 

5. Dik vol haar dus geen sulfaat

Laat je haar er onmiddellijk mooier en gezonder uitzien door de volgende veranderingen aan te brengen: Koop  sulfaatvrije shampoo’s . Sulfaten verwijderen namelijk vetten en oliën  uit je haar. Zonder deze olie en vetten  beschadigd je haar gemakkelijk. Het heeft dan geen bescherming, wordt droger en futloos.Kies milde en vriendelijke shampoo ’s met vetten en oliën erin op natuurlijke basis . Zij zullen je haar niet laten lijken op een uitputtings Koop zoveel mogelijk natuurlijke producten.

Zelfs conditioners kunnen sulfaten bevatten en meer chemische ingrediënten wat je haar makkelijk beschadigd. Een goede conditioner is gemaakt van bv  aloë,kokosolie of andere natuurlijke conditioners., of heb je al eens  appelazijn oplossing geprobeerd? Je haar wordt weer lekker zacht, soepel en glanzend.Vermijdt dus haarproducten die chemische ingrediënten bevatten en gooi deze weg en koop in plaats daarvan zachte producten op basis van natuurlijke ingrediënten.

 6. Dik vol haar, vermijdt hitte!

haar fohn

dik vol haar ? gebruik beperkt een fohn

Apparaten o.a. je krultang , stylingtang of  föhn vernielt je haren. Gebruik het daarom als je echt je haren mooi voor de dag wilt laten komen maar zeker niet dagelijks. Wissel je haardracht eens af door het op te steken zodat je de hitte van deze apparaten kunt vermijden. Je haar zal je er dankbaar voor zijn! Ook kun je een alternatief gebruiken door schuimrubber krullers in te doen. ga je toch je krul of styling tang voor de dag halen probeer dan lage temperaturen an te houden.

Laat je haar gewoon via de natuurlijke weg opdrogen en probeer het zoveel mogelijk natuurlijk te laten. Chemische middelen zoals die in haarverf en in permanent  zitten zijn natuurlijk heel slecht voor je haar, dat weten we natuurlijk al lang.Zij beschadigen je haar.Besef dat je originele kleur vaak het best bij je gezicht past en wees  voorzichtig met hitte!

7. ga naar de kapper.

dik vol haar en de  kapper

dik vol haar en de kapper

Breng regelmatig een bezoek aan je kapper om je gespleten haarpunten te verwijderen. Door je  haar op tijd te laten knippen verwijderd het gespleten uiteinden en ziet je haar er meteen weer mooier, gezonder en voller uit.Experimenteer ook eens met wat nieuwe kapsels. er zijn modellen die het haar een voller aanzien geven. Korte en kapsels in laagjes geknipt zijn mooi en speciaal om je haar dikker te doen lijken.

 

Reacties zijn welkom, please share..

probeer-25-bedrijven-gratis-uit

6/10
Overall score: 6/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites