Dessert cheesecake, voor a night just for the two of us

dessert cheesecake

Dessert cheesecake is een snel recept, perfect voor een avond alleen voor jullie tweeën. Een dessert van cheesecake is in een oogwenk vooraf gemaakt ! Je zet het vooraf al klaar in de koelkast en neemt je dessert cheesecake wanneer jij het wilt om lekker langdurig samen van te genieten.

4 theebisquits koekjes
300gr roomkaas
schil en sap van 1 limoen
2 eetlepels poedersuiker
150 gr  bevroren gemengde bosvruchten, plus een paar extra apart te houden

 

Aan de slag met het dessert cheesecake

1. Het dessert cheesecake vraagt om theebisquits koekjes! Doe deze in een plastic zak en crash ze met een deegroller in stukjes. Verdeel dit over twee dessert glazen. Klop de zachte room kaas met de schil van een limoen en 2 eetlepels poedersuiker tot een gladde massa.Doe dit bovenop de  biscuitbodem en strijk het glad met de achterkant van een lepel.

2. Ontdooit nu  de bevroren gemengde bosvruchten,en meng deze met 1 eetlepel poedersuiker en het sap van 1 limoen. Giet dit bovenop de cheesecakes en bestrooi ze met een paar extra achter de hand gehouden hele bessen. Serveer ze gelijk  of zet ze een paar uurtjes weg in de koelkast voordat je ze opdient.

 

Vind je dit recept lekker?   klik dan ook door naar het recept: Bramen cheesecake in een glas

 

Reacties zijn welkom, please share….

probeer-25-bedrijven-gratis-uit

10/10
Overall score: 10/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites