In bikini verovert dapper meisje de hele wereld

In bikini

ZIE HAAR VIDEO op de home pagina

Bikini foto’s , op heel het internet staan wel duizenden zomerse bikini foto’s ready en summerproof.  Maar zie hier de bikini foto van Isa- Bella en deel dit kiekje zodat wellicht heel veel mensen met een handicap troost en inzicht vinden in haar verhaal!

Isa-Bella Leclair is een meisje van 19 jaar en is geboren met het Parkes Weber syndroom. Dit is een vrij zeldzame aandoening waarbij haar rechterbeen niet alleen veel groter is maar ook nog eens veel zwaarder. Isa-Bella Leclair haar rechterbeen weegt 18 kilo.

Zij heeft totaal geen schaamtegevoel over haar been op haar bikini foto en staalt van zelfvertrouwen en zelfbewustheid. Isa-Bella geeft aan: “Ik laat mijn ziekte niet bepalen wie ik ben en draag gewoon een leuke bikini of een schattig jurkje”, (The Telegraph).

Positief zelfbeeld

Wat hoopt Isa-Bella Leclair met het tonen van haar bikini foto te bereiken ? Zij hoopt van harte dat zij anderen met haar bikinifoto er toe kan zetten vooral meer van zichzelf te gaan houden en zo een positief zelfbeeld te creëren. “Een positief zelfbeeld is ontzettend belangrijk” geeft Isa-Bella aan.Iedereen kan bewondering voor je opbrengen waardeer je blaakt van zelfvertrouwen, Met óf zonder aandoening , Mensen hebben dan geen medelijden maar juist bewondering voor jou!

Laat dit een boodschap zijn voor iedereen..Wil je graag een reactie achterlaten? dan kan in het venster hieronder!

Vergeet je niet voor Issa-Bella dit bericht te delen ? 

10/10
Overall score: 10/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites