Bramen cheesecake in een glas

Bramen cheesecake in een glas

Bramen cheesecake met mascarpone met is een geweldige stand-by voor het maken van een bijna instant-dessert. Hier wordt de romige rijkdom geproefd  door de scherpte van de bramen

Aan de slag met bramen cheesecake

voor cheesecake

Bramen in  cheesecake

  • Gooi de bramen (voor deze overheerlijke bramen cheesecake)  basterdsuiker en 1 eetlepel van het citroensap in een kleine pan. Verwarm zachtjes 3-4 minuten, of tot de bessen beginnen te barsten. Laat afkoelen.Ondertussen Meng de geplette koekjes en gesmolten boter. Schep in 2 glazen.
  • Meng voorzichtig de rest van het citroensap, de citroenschil en poedersuiker in de mascarpone of ricotta.
  • Verdeel de lemony kaas tussen de glazen, schep over de bramen en hun stroperig sappen.

 

 Bramen cheesecake ingrediënten

150g bakje bramen
1 eetlepel bruine basterdsuiker
1 citroen, fijn geraspte schil en sap
4 Gingernut geplette koekjes
klontje gesmolten boter, gesmolten
2 eetlepels poedersuiker
125 gr mascarpone of ricotta

Recept Berry cheesecake in a glass

Recept Berry cheesecake in a glass

 

Vond je dit recept lekker?  Klik door naar: Dessert cheesecake voor een avond  just the two of you!
Bron:Recipe from Good Food magazine

Reacties zijn welkom, please share..

9/10
Overall score: 9/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites