Als je partner aanvoelt als een goede vriend

Voelt jou partner meer aan als een goede vriend?

Liefde is samen met je geliefde je leven delen…een prachtig huis, je familie en vrienden  maar wanneer heb je weer eens echt romantische samen de avond doorgebracht zoals vroeger? Als dit moeilijk te herinneren is, Zou het zomaar kunnen zijn dat je in een soort broer en zus relatie vervalt in plaats van met je grote liefde van weleer!

Vraag je je ook wel eens af of de relatie die je al jaren hebt met je man of vriend niet in een sleur is veranderd en het er allemaal zo gewoontjes aan toe gaat? Dat er echt eens aan de bel moet worden getrokken voor een serieuze verandering of dat dat normaal is na zoveel jaren? Er zijn enkele kenmerken met dé oplossing die je kunt aanbrengen met je partner  zodat het geen negatieve uitwerking zal hebben op je relatie .

1) Praat je écht met elkaar?

Praten met je partner over jullie gevoelens en wensen , samen de toekomst voor je zien en tot lat in de nacht over van alles heerlijk samen mijmeren..Kun je je maar niet herinneren wanneer je dat voor het laats hebt gedaan? Wel praten jullie over je financiën en de wasmachine die al voor de zoveelste keer het af laat weten. Over rekeningen, de kinderen en de klusjes die nog liggen te wachten.

Tip 1:

Spreek met elkaar af dat je een kwartiertje per nacht écht aandacht voor elkaar hebt, er echt voor elkaar bent en niet praat over zaken die nog gedaan moeten worden..Maak een stelling dat je elkaars prioriteit nr 1 bent . Wellicht zul je  erachter komen dat je echt in een sleur was beland en deze aandacht naar elkaar een flinke oppepper geeft aan je relatie!

2) Slaap je liever meteen?

Als je te moe bent en liever je meteen omdraait bij het slapen gaan , is dit hopelijk niet voor een erg lange periode. Het kan dan  zijn dat je naar sex gaat verlangen maar dan buiten de deur. Het is wel te begrijpen dat je liever slaapt als je ontzettend moe bent aan het eind van de dag  Maar als te veel tijd voorbijgaat zonder een intieme verbinding, zal dit zijn weerslag hebben op je relatie..

Tip 2:

Je agenda trekken en er een tijdstip in plannen voor sex klinkt niet erg aantrekkelijk en spontaan. Geef sex echter de ruimte in je relatie elke maandelijks en je zult zien dat je relatie op zal bloeien. Breng ook de kinderen eens te logeren bij vrienden zodat je een avond voor jullie alleen hebben. Er zijn relaties die zelfs iedere week eenzelfde dag en tijdstip aanhouden voor sex . Misschien dat dat niet werkt voor u maar probeer voor jezelf te bekijken wat voor jullie werkt en wat niet.

3) Je brengt maar weinig tijd met elkaar door.

Je leeft totaal langs elkaar heen. Je gaat op andere tijden naar bed en staat op andere tijden weer op als je partner. Je werktijden zijn ook totaal niet op elkaar afgestemd en als een van jullie wat eerder thuis is dan is je partner weer erg laat. Het voelt als totaal uit balans.

Tip 3:

Dan moet je het echt goed aanpakken en een verandering aanbrengen anders gaat je relatie ten onder en valt niet meer te redden.Plan echt verschillende momenten in de week of een dag waarop je echt samen bent in een ontspannen sfeer alle aandacht voor elkaar hebt! Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je de kinderen samen naar school brengt of samen boodschappen doet. Samen winkelen of de tuin doen zolang je maar samen alleen bent en dan ook de aandacht alleen maar voor elkaar hebt. Bedenk wel dat dit een must is en geen opoffering!

Je kunt in een relatie tot elkaar niet altijd op een roze wolk zitten maar leef ook niet langs elkaar heen en maak tijd voor elkaar. Laat je relatie niet verwateren of uit je handen glippen door te weinig aandacht! Als je relatie meer aanvoelt als een goede vriend dan kunnen de bovenstaande kleine veranderingen al een groot verschil maken!

Reacties zijn welkom, please share..

voeding
8/10
Overall score: 8/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites