Afvallen op het strand ? lees hoe!

8 tips voor afvallen op het strand!

Fijn weer naar het strand! Het is eindelijk zomer , lekker ontspannen aan het strand en heerlijk lekker lang luieren. Maar ook weer een tijd van ijsjes eten en zoete drankjes want die zijn het lekkerst op een warme en zwoele zomeravond .Maar hoe zorg je ervoor dat je daarvan niet aankomt?

Je moet  juist afvallen want van al die extra ijsjes kom je geheid aan. En natuurlijk ervoor zorgen dat je dat buikje dat je na veel oefenen weg hebt gekregen niet weer terug krijgt?  Now worry’s ! Je gaat weer afvallen zodat jij dat ijsje met een gerust hart kunt nemen!Op het strand zijn veel manieren om aan een mooie lijn te werken én calorieën te verbranden én lol te maken!

Tip 1. Een wandeling op het strand

Ga wandelen op het strand en start met afvallen door  300 calorieën per uur te verbrandden . Door het warme weer en de inspanning die je verricht om door het mulle zand te lopen zul je sneller afvallen doordat het je flink wat energie kost en je meer calorieën gaat verbrandden.

 

Tip 2. Spring in koud water

spring in koud water

spring in koud water

Als je net op het stand aankomt en je neemt een duik  kan het water nog lekker koud aanvoelen. je lichaam is er tenslotte niet aan gewend maar niet getreurd! Je verliest maar liefst 100 calorieën verbranden doordat je toch het water in bent gegaan want het zet je lichaam aan om calorieën te verbranden . Dit komt omdat je lichaam dezelfde temperatuur wilt behouden zoals het altijd normaal was. Is dat geen goed nieuws?

Pret maken en calorieën verbranden! Hoe mooi kan het zijn..maar beter is het natuurlijk om geleidelijk aan aan het water te wennen los van het feit dat je calorieën wilt verbranden, want er zijn nog meer dingen die je kunt doen. We gaan door naar tip 3

 

Tip 3. Een balspel in het water

balspel in het water

balspel in het water

Proberen je snel te verplaatsen  in het water, veel bewegen en springen eveneens verbranden maar liefst 290 calorieën per uur. Hoe vaker je je beweegt en loopt in het water,des te meer calorieën zul je verbranden en het kweekt spieren! de uitkomst zal niet moeilijk zijn te raden. In het zand valt het rennen ook tegen dus het water zal je 2 vliegen in 1 klap schenken. Let wel op dat je niet verbrandt in het water.In of op het water verbrandt je stukken sneller nl.

 

Tip 4. Kajakken in het water

In een kayak door het water peddelen daar verbrandt je maar liefst 350 calorieën per uur mee. Voorwaarde is echter dat je wel actief peddelt en het niet aan anderen overlaat! Het liefs tegen de stroom in. Hoe meer mensen er in de Kajak zitten hoe beter het is voor je armspieren!

 

Tip 5. Loop door het water

Ga door het water lopen van de ene kant naar de andere of naar die steiger verderop! Als je door het water loopt ,loop  je maar liefst 350 calorieën weg. Van water is bekend dat het ongeveer  15 keer meer weerstand biedt dan lucht. Daarom verbrand je met beweging in het water veel meer calorieën dan met welke andere sport dan ook op het land. Maak hier dus profijt van!

 

Tip 6. Zwem stevig door

Als je in het water een flink eind goed doorzwemt en je doet dit 1 uur dan heb je 400 calorieën verbrandt.
Spendeer dus 1 uurtje om je mooie figuur te behouden en je hebt je huiswerk gedaan! Het is een sportieve bezigheid en je behoud een mooie platte buik en wie wil dit nu niet?
Verdeel over de middag 3  keer zo’n 20 minuutjes als je het te lang vindt om 1 uur aan een stuk te zwemmen. Als je 3 keer 20 minuten  zwemt elke keer dat je in het water gaat, kom je ook easy aan 1 uur zwemmen per dag.

 

Tip 7 Body board op je plank

Met Body board verbrandt is hip en je verbrandt er minstens 250 calorieën per uur mee Let wel op niet te verbranden. Zonnecrème is niet altijd voldoende…

 

Tip 8. ga waterfietsen

1 uur  waterfietsen op het water en hoppa… weer 240 calorieën lichter! Geef aan de anderen door dat jij alleen fietst, dan verbrandt je allicht nog méér calorieën vanwege de extra inspanning die je moet verrichten.

9/10
Overall score: 9/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites