400 calorieën verbranden in slechts 30 min !

400 calorieën verbranden in 30 min

400 #CALORIEËN VERBRANDEN

ZIE VIDEO OP HOME PAGINA “VOEDINGHEELT”

‎Deze #workout training zorg ervoor dat jij maar liefst 400 #calorieën gaat verbranden in slechts 30 minuten! Allemaal gaan we wel eens de mist in met onze voedingspatronen en goedbedoelde pogingen om calorieën te verbranden . Heb je je de afgelopen week weer eens tegoed gedaan aan die zak lekkere drop die je maar bleef aankijken? Of had je tijdens dat heerlijke etentje buiten de deur ook nog dat lekkere ijsdessert niet kunnen weerstaan? Maak je geen zorgen! Met deze 30-minuten durende workout zul je maar liefst 400 calorieën kunnen verbranden. Iedere handeling heeft zijn invloed op verschillende belangrijke spieren in je lichaam om daaraan mee te werken!

TIP: Gebruik een hartslagmeter

De hartslagmeter
Hou u hartslag bij door middel van een hartslagmeter.Als je een hartslagmeter draagt, krijg je duidelijkheid over de intensiteit van je workout training en in hoeverre de belasting is voor je lichaam.Maar buiten dat geeft de hartslagmeter ook nog eens de maximale en gemiddelde hartslag aan terwijl je aan het trainen bent.

 

9/10
Overall score: 9/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites