4 signalen dat je een échte relatie hebt

Een echte relatie hebben of er een die erop lijkt? Hoe kom je erachter of je nu een echte relatie hebt ? Het is een feit dat ik een behoorlijk zelfstandige, succesvolle en single vrouw ben geworden maar ondanks dat, was het een gegeven, dat ik telkens maar tot de ‘verkeerde’ mannen werd aangetrokken. Ik cijferde mij vaak weg om het maar fijn voor hem te houden maar hoe verkeerd kan dat zijn!

In de weekends elkaar zien in de avond en dan nog 1 of 2 keer per week.. ik bleef dan heel in het begin van mijn single bestaan dan maar eens slapen om niet ‘raar’ gevonden te worden want he, dat is toch normaal ?  Ik vroeg mij af of dit wel de juiste weg was. Ik voelde immers zelf totaal nog geen warmte bij zo’n persoon maar klopte mijn gevoel wel?

Het bleef daarom wel in mijn hoofd rondspelen of de man in kwestie niet de intentie van een korte termijn affaire had? Of een vriendschap “plus’ relatie zoals ze dat zo mooi noemen, dus wel de lusten maar met de lasten …nee dank je, die mag je lekker bij jezelf houden..of toch de juiste intentie , een vaste relatie ?

Ik ging er vanuit dat het de intentie was, toch een vaste en hechte relatie op te bouwen ondanks mijn gedachten en onzekere gevoel daarover. Ik ging er maar vanuit zonder het daadwerkelijk te vragen aan hem of we wel op dezelfde golflengte zaten. Ondanks verschillende teleurstellingen ( een man bleek zelfs nog steeds gewoon getrouwd te zijn) was ik hardleers hoe naïef kun je zijn . En verbreek ik nu al na een paar weken omgang  met iemand het samenzijn..een relatie kun je het tenslotte nog niet noemen.

Ik leerde op een harde manier dat er duidelijke signalen zijn die je laten zien dat je óf in een goede, serieuze relatie bent belandt of juist het tegenovergestelde ‘ we zien wel waar het schip strand ” relatie zit.

9/10
Overall score: 9/10
tagged in echte relatie
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites