Voeding garant voor een jeugdige uitstraling

Voeding staat garant voor een jeugdige uitstraling

Om  een jeugdige uitstraling te kunnen behouden worden door veel mensen overal ter wereld, miljarden euro’s  besteed aan beauty producten.  In de eerste instantie zou je kunnen denken dat inmiddels in de de eeuwige jeugd in een potje inmiddels daardoor al gefabriceerd en te koop zou zijn, maar niets is minder waar. Je huid goed en op de juiste manier  verzorgen  is veel simpeler! Zoals met voeding veel te bereiken valt als het gaat om je gezondheid , komt het er toch op neer hoe je leeft in plaats van hoeveel je uitgeeft aan mooie potjes met de duurste creme in de hoop dat ze onze schoonheid voor eeuwig kunnen vasthouden.

Eet groenten en fruit

Wat je kunt doen om je huid zo goed mogelijk te kunnen verzorgen is hetzelfde als wat je  kunt doen om je gezondheid zolang mogelijk in stand te houden. Zorg ervoor dat je elke nacht genoeg slaapt van minsten 7 uur per nacht. Zorg ook voor voldoende lichaamsbeweging door elke dag even lekker naar buiten te gaan .Het liefst in de frisse lucht en eet gezond. Neem dagelijks voldoende fruit en verse groenten en zorg ervoor dat je er genoeg van hebt in je keuken!  Je zult zien dat je teint er gezonder uit gaat zien.

Voor een jeugdige uitstraling zijn  oesters zijn meer dan een afrodisiacum. Eet deze voor een jeugdige uitstraling want zij bevatten veel zink , 16-185 mg.per 100 gram oesters maar liefst. Zink heeft de eigenschap om beschadigde huidcellen te herstellen, waardoor je een jeugdige uitstraling behoudt.. Andere inducerende voedingsmiddelen die goed voor een jeugdige uitstraling zijn b.v olijfolie en Avocado’s,maar ook zij bevatten gezonde vetten die rimpels tegen gaan . Maar ook komkommer , watermeloen en andere waterrijke groenten en fruit , deze hydrateren u huid en bevatten bovendien veel vit C nodig voor de opbouw van collageen.

Het wordt niet voor niets de “natuurlijke Botox” genoemd! Ook zoete aardappelen behoren tot het rijtje van verjongende voedingsmiddelen thuis! Deze bezitten beta-caroteen die uitdroging van je huid bestrijd en celvernieuwing stimuleert.
Eet dus oesters en andere voedingsmiddelen die je huid beschermen.


Wat eet jij om je huid te beschermen? Of heb jij een andere tip die ook goed werkt? Deel het met ons!

 

 

10/10
Overall score: 10/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites