levertraan veel meer eigenschappen dan gedacht

levertraan zeer gezond

Levertraan , een hoogwaardige bron van voedingsstoffen

Levertraan is een hoogwaardige bron van voedingsstoffen,en heeft veel meer goede eigenschappen dan wij tot nu toe altijd gedacht hebben. Goede prestaties neerzetten omdat het veel goed doet voor je geheugen en concentratie  is wat je eigenlijk al wist, maar hier lees je wat levertraan nog meer aan waardevolle eigenschappen voor onze gezondheid bezitten.

 

1. Helpt bij symptomen van artritis

Levertraan helpt  bij stijve gewrichten o.a. veroorzaakt door artritis, en heeft een goede werking op de cardiovasculaire gezondheid en een herstellende werking op  tanden, , haar en huid. Een studie toonde aan bij 42 patiënten met reumatoïde artritis die 1 g levertraan per dag innamen en na gedurende 3 maanden een afname van de pijnintensiteit merkten bij hun patiënten. Een aparte studie toonde ook aan dat levertraan ook kan helpen bij mensen die lijden aan artrose. Bij onderzoeker van de Universiteit van Cardiff blijkt dat het ook bijdraagt tot een vermindering van pijn en kraakbeenschade veroorzaakt door artrose
Het bevorderd ook de cognitieve prestaties

2. Veel vitamine D

In levertraan zit veel vitamine D. Een verband tussen vitamine D en cognitieve prestaties werd getoond in een studie gepubliceerd in het Journal of Neurology, Neurochirurgie en Psychiatrie. Zij kwamen tot de ontdekking dat vitamine D een belangrijke rol kan spelen in het behoud van een goede werking van de hersenen en daardoor van invloed is op de cognitieve prestaties volgens recente ontwikkelingen op de gezondheidsvoordelen van levertraan van MNT nieuws.
Ook helpt het coronaire hartziekte voorkomen.

Dagelijkse inname  kan ook coronaire atherosclerose helpen voorkomen .Onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Lipids geconcludeerd dat de inname van 1,5 g n-3-vetzuren per dag resulteerde in “verlaagde de progressie / regressie van verhoogde coronaire hartziekte. Ook hier heeft het een positief effect op atherosclerose
Een studie onderzocht betreffende het gebruik van levertraan en het herstellen van wonden, het effect van het plaatselijk aanbrengen van levertraan zalf op de oorwond met een muis .De wetenschappers concludeerden dat topische applicatie van 25% levertraan zalf “aanzienlijk de genezing versnelde zowel de epitheliale en de vasculaire component van genezing in vergelijking met een zoutoplossing

3. Levertraan en tuberculose

Levertraan helpt ook goed bij de behandeling van tuberculose. Een studie uit 1848 gaf aan  dat levertraan een goede  behandeling voor tuberculose zou kunnen zijn. De ziekte werd gestabiliseerd bij maar liefst 18% van de deelnemers die dagelijks  levertraan kregen .
Eveneens bij de  ziekte van Crohn kunnen mensen baat hebben van de genezende werking van levertraan. Het Journal of Biological Chemistry geeft aan dat vitamine D, direct beschikbaar in supplementen of levertraan, de gevolgen van de ziekte van Crohn kunnen tegengaan wat uit een studie naar voren is gekomen.

4. Ook risico’s ?

Onderzoek toont tevens aan , gepubliceerd in het American Journal of Cardiology, dat grote hoeveelheden visconsumptie bijwerkingen veroorzaken als gevolg van milieu-toxines in vis zoals kwik, polychloorbifenylen, dioxines en andere verontreinigingen.Neem daarom alleen echt zuivere visoliecapsules of levertraanolie..!

10/10
Overall score: 10/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites