Afvallen met water, zó doe je dat!

afvallen door water drinken

Afvallen door water? Volg het waterdieet en lees hoe je snel afvalt met water, zodat ook jij nog deze zomer die begeerde platte buik hebt!


1.  Drink veel water

drink veel water

drink veel water

Snel afvallen en veel water drinken gaan hand in hand. Drink veel water over de dag verdeeld. Water drinken zorgt dat je een vol gevoel krijgt en dus minder in de verleiding komt om  calorierijk eten te nemen.Je hebt minder last van het welbekende hongergevoel. Ga ook nooit met een legen maag winkelen. Je valt ook makkelijker af als je wel 1 tussendoortje neemt omdat je een voller gevoel zult hebben. Als je minder calorieën op een dag binnenkrijgt, val je zoiezo sneller af.Het is gebleken dat mensen die geen tussendoortjes nemen eerder in de verleiding komen om iets te nemen wat calorierijk is op een later tijdstip, dan mensen die dit wel doen omdat die geen hongergevoel kweken.

2. Drink voor elke maaltijd

Drink  voor elke maaltijd 2 glazen water wat goed is om snel af te vallen. Het is uit onderzoek naar voren gekomen dat mensen die wilden afvallen ,bij de mensen die water dronken voor de maaltijd minder calorieën aten en o.a. daardoor ook sneller afvielen.
◦ Het effect van water op het aantal  calorieën kwam meer naar voren bij volwassenen dan bij jongeren.

Water voor de maaltijd geeft je een voller gevoel maar neemt niet weg dat je  alsnog het aantal calorieën van wat je eet goed in de gaten moet blijven houden.
Onderzoek toont ook aan  dat voor, tijdens en na elke maaltijd een paar glazen water drinken, de vertering stimuleert waardoor je sneller afvalt.

drink water

drink water

 4. Drink koud water.

Het drinken van koud water versnelt je  metabolisme.Wetenschappers hebben ook ontdekt dat door het drinken van koud water je energieverbruik oploopt bij zowel mannen als vrouwen, waarschijnlijk veroorzaakt door de poging van je lichaam om de lichaamstemperatuur weer omhoog te brengen.

Uit het  onderzoek kwam naar voren dat  mannen vet verbrandden om energie vrij te maken om het water op te warmen, terwijl vrouwen koolhydraten verbrandden.

3. Vervang drankjes

 

Vervang allerlei drankjes die je misschien gewend was te drinken zoals o.a. smoothies, alcohol, frisdrank, sportdrankjes  of andere drankjes met veel calorieën voor water. Neem hiervoor een fles zodat je altijd water bij de hand hebt.

Door water te drinken waar totaal geen calorieën in zitten in plaats van drankjes met veel calorieën kan je dat al snel honderden calorieën per dag schelen, waardoor je snel afvalt.

sportdrankjes vervangen door water!

sportdrankjes vervangen door water!

 

5. Drink water als je alcohol drinkt

naast  alcohol drink water

naast alcohol drink water

Drink water als je alcohol drinkt , neem dan  naast elke alcoholische consumptie een zelfde hoeveelheid water. Alcohol droogt je huid namelijk uit en dat wil je niet.

6
 .Matig met zout

Beperk het gebruik van zout  om watergewicht te verliezen. Door het gebruik van zout  te verminderen kun je snel watergewicht kwijtraken, drink hierbij dus ook veel water.

7. Begin met waterdetox.

-sapcentrifuge-en-sap-met-verse-groenten-en-fruit

 

-sapcentrifuge-en-sap-met-verse-groenten-en-fruit

Bij waterdiëten hoort waterdetox erbij. Dit houdt in dat je korte periodes hebt waarin je heel veel water gaat drinken om gifstoffen uit je lichaam te spoelen. Het verminderd een opgeblazen gevoel. Waterdetox is ook veel voedsel wat water bevat eten, zoals watermeloen, soep,fruit en groene bladgroenten.
Neem dus maaltijden die  caloriearm zijn en drink heel veel water.

Drink een halve liter water voor iedere maaltijden en je verminderd daardoor je dagelijkse calorie-inname  tot 1200 calorieën voor vrouwen en 1500 calorieën voor mannen, zodat je dieet succesvol begint en je dus ook met succes af zult kunnen vallen.Drink dus veel water, eet caloriearme voeding en combineer dit met beweging dan zal ook jij afvallen!

 

Reacties zijn welkom!

10/10
Overall score: 10/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites