Kanker geneest bij vrouw door voeding

Kanker en speciaal baarmoederhalskanker,is voor veel vrouwen overal ter wereld een gevreesde ziekte

Maar een slechte uitslag van een baarmoederhals uitstrijkje hoeft niet altijd tot het ergste te leidden.Dat bewijst het volgende verhaal des te meer. Het kan wijzen op een voorbode om je eetpatroon eens heel goed te onderzoeken. Mogelijke voedselallergieën en een verzwakt immuunsysteem moeten aangepakt worden om sterker te worden om als afweer te kunnen dienen om schadelijke invloeden buiten je lichaam te houden.

Kanker en voedselallergie

Bij de mevrouw uit dit verhaal bleek inderdaad voedselallergie de grootste boosdoener te zijn hoewel haar artsen haar vertelden dat haar ziekte genetisch bepaald zou zijn.
De diagnose kwam in het voorstadium van haar kanker. Haar arts adviseerde hysterectomie. Een zware operatie bij baarmoederhalskanker, waarbij haar baarmoeder in zijn geheel verwijderd zou worden. Maar Anna gaf de voorkeur om te zoeken naar een andere manier die haar dit wellicht zou kunnen besparen. Een manier die haar écht zou genezen in plaats van een operatie.
Zij wilde niet zonder haar baarmoeder door het leven gaan en zou zich veel minder vrouw voelen. Na lang zoeken vond zij een arts die behalve arts ook natuurgeneeskundig onderlegd was.. Deze verzekerde haar dat er met gerichte supplementen, homeopathie, goede voeding met een hoog gehalte aan vitaminen en mineralen en kruidenproducten waardoor haar immuunsysteem sterker zou worden en de cellen zichzelf zouden kunnen gaan helen Bijna alle producten kon zij bij de plaatselijke natuurwinkel kopen. Zij heeft dit voor 6 mnd gedaan. Toen ging Anna weer op bezoek ging bij haar arts voor onderzoek en de PAP test maar er werden geen afwijkende cellen meer gevonden! Alles bleek even normaal en rustig te zijn als tevoren.

Anna en zoveel vrouwen overal ter wereld hebben een manier gevonden om zo zichzelf te genezen door de juiste voeding. Wat niemand bijna weet is dat als artsen en chirurgie toegeven dat vele ziekten teruggedraaid kunnen worden door alleen juiste voeding te nemen en het lichaam te ontdoen van alle gifstoffen die het dagelijks binnenkrijgt door bewerkt voedsel zij direct uit hun abt werden gezet. Neem altijd een second opinie van een natuurgeneeskundig arts of therapeut. Ben je nog niet tevreden zoek dan verder , neem een 3de opinie of een 4de maar begin met juiste,goede voeding met veel verse groenen bladgroenten en fruit. Anna’s andere klachten verdwenen ook als sneeuw voor de zon, zoals” hoofdpijn, kramp, spierpijnen , allergieen, somberheid en meer.

Als artsen ons zouden vertellen dat verkeerde voeding de oorzaak is van talloze klachten en uiteindelijk leidden naar talloze ziekten zou iedereen nog vandaag besluiten op gerichte en gezonde voeding over te stappen en er niet veel meer verdiend worden aan allerlei medicijnen..

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites