moeder geneest haar kinderen van astma

‘Ja, alles is mooi en goede voeding ook’ !! gaf mijn arts boos te kennen maar ze genezen geen Astma ! Vanaf dat moment wist ik dat deze arts mij niets meer te bieden had dan alleen maar medicijnen.
Ik heb vanaf die dag mijn besluit genomen……

Lees hier haar hele verhaal……Bjorn groeide op als oudste  van zeven kinderen,in een één-inkomen familie,  geld was er niet veel.

Mijn ouders leerden mij al vroeg dat voeding bestond uit het eten van de gehele plant. Dit omdat het de meest goedkope manier was omdat je niks weg gooide.Als een tiener bakte ik vaak volkorenbrood  voor mijn familie. Dit deed ik elke week. (zeven broden).
Op de leeftijd van 20 jaar was ik net afgestudeerd aan de universiteit en had een kantoorbaan. De hele dag, met weinig tot geen beweging. Mijn voeding bestond veelal uit het eten van wit brood, suiker en vlees, Ik besteedde weinig aandacht aan wat ik at en ik werd dan ook elke winter ziek.
In de loop der jaren werden mijn drie kinderen geboren.  Alle twee hadden zij astma vanaf het moment dat ze baby’s waren, waarbij twee van mijn kinderen het erger hadden. Met hun kwam ik regelmatig bij de arts maar ook lagen zij regelmatig in het ziekenhuis als het te erg werd. Door mijn verkeerde en ongezonde voeding destijds en te weinig beweging werd ik zelf ook  dikker en woog op een gegeven moment zelfs 100 kg.
Vaak bracht ik bijna de hele nacht in de slaapkamer van mijn oudste dochter door,omdat hij het heel benauwd had en moeilijk adem kon halen. Vanaf dat moment kreeg ik paniekaanvallen en kon ik niet meer slapen. Uit angst omdat het zo slaecht ging met mijn dochter , durfde ik haar niet meer alleen te laten slapen. Hier moest iets gebeuren ,waarop ik weer terug ging naar de dokter en mij voornam, mij niet meer met een pilletje te laten afschepen.

Maar helaas , ik kreeg luchtwegverwijders en steroïden-out en stond bijna binnen 5 min weer op de gang. Bijna…want ik stelde mijn vragen of er niet met goede voeding iets aan de astma te doen was.
Ik had mijn bedenkingen betreft koemelk en vandaar slijmvorming in de longen. Was het dus wel goed om melk te blijven geven aan mijn kinderen?  En werd de Astma daardoor niet veel erger? Het was dan toch verstandiger om te stoppen daarmee?
De dokter werd boos en zei dat hij alles over Astma afwist !Dat vloeibare steroïden werden “gegarandeerd” om de groei te belemmeren als ze vijf keer per jaar of meer worden gegeven. Ik kreeg dus weer voor de 5de keer in korte tijd een recept voor Prednison en stond weer op de gang.  ‘Ja, alles is mooi en goede voeding ook’ !! gaf mijn arts boos te kennen maar ze genezen geen Astma ! Vanaf dat moment wist ik dat deze arts mij niets meer te bieden had dan alleen maar medicijnen.
Ik heb vanaf die dag mijn besluit genomen om geen suiker en zuivel meer te kopen voor mijzelf of mijn kinderen , ook heb ik ze geen vloeibare steroïden meer gegeven en ben overgegaan met plantaardig voedsel. Groen groenten en fruit.

Sindsdien hebben mijn kinderen geen symptomen meer gehad van benauwdheid en slapeloze nachten. Zijn er geen paniekaanvallen en vermoeidheid meer. Deze ervaringen heeft suzanne gedeeld met een aantal anderen die eveneens prachtige resultaten van simpele veranderingen hebben ervaren. Door het volgen van mijn eigen intuitie besef je dat er veel informatie buiten de folders van de wachtkamer binnen ieders bereik liggen om je eigen verantwoorden en goede keuzes te maken voor jezelf en je kinderen. Als het nodig is een operatie te ondergaan of medicijnen te slikken dan kun je blij zijn dat ze er zijn maar lang niet altijd is dat de beste oplossing. Susan vertelt van haar oma die fruit en groente in haar blender stopte en zoveel wortels at dat ze er oranje door zag! Zij leed aan een kwaadaardig tumor . Alsnog leefde ze nog 25 jaar, Terwijl haar opa zijn leven met kanker jarenlang heeft kunnen rekken in een gevorderd stadium door het eten van geheel plantaardige voeding en fruit. Susan zelf heeft veel van haar overgewicht verloren , is slank en in een optimale conditie.

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites