Een griep voorkomen? Het kan! zo doe je dat

Voedingsmiddelen die je immuun systeem een flinke boost geven en kunnen daardoor een griep voorkomen

Voedingsmiddelen die je immuun systeem een flinke boost geven en daardoor een griep kunnen voorkomen zijn o.a.: groene bladgroenten groene thee of kruidentheeën, knoflook, en elke dag beweging , het liefst in de buitenlucht. Verminder daarbij het gebruik van suiker, zuivel en vleesproducten, maar ook alcohol en koffie. Daarnaast is het belangrijk om griep te voorkomen dat je extra vit A en D slikt. Het versterken van je immuunsysteem is erg belangrijk om griep te voorkomen want alleen wanneer je immuunsysteem sterk is kan het goed zijn werk doen en loop je minder risico.

 

Extra Vitamine D

Wat kun je nog meer doen om je immuunsysteem te versterken?. Drink genoeg water over de dag verdeeld en zorg dat je voldoende slaapt.
Vitamine D-deficiëntie veroorzaakt vele ziekten en chronische aandoeningen. Meer dan een miljoen mensen sterven elk jaar van vitamine D-deficiëntie door een tekort aan zonlicht. Vitamine D kan vormen van kanker en ziekten voorkomen o.a. verschillende griep soorten .

Vitamine D wordt zeker in de wintermaanden vaak aangeraden om onder invloed van gebrek aan licht, uw immuunsysteem te versterken. In je lichaam wordt vit D aangemaakt onder invloed van zonlicht. Neem je genoeg extra vit D en verhoog je je weerstand ,dan is de kans om griep te krijgen aanzienlijk kleiner.

 

Homeopathische middelen

homeopatische middelen

homeopatische middelen

“Gelsemium en Bryonia waren de twee homeopathische middelen die bewezen effectief bleken tegen de H1N1-stam waar in 1800 vele mensen aan overleden. Deze kunnen nu van groot nut zijn. Homeopathische Artsen in Mexico-Stad bestudeerde de records uit 1918 en bepaald de vele gelijkenissen tussen de twee pandemieën. Met succes behandelden zij patiënten met Mexicaanse griep in mei 2009.

Neem zelf preventieve maatregelen, welke griepepidemie er ook heerst. Homeopathische middelen zullen een uitstekende oplossing zijn!

 

 

7/10
Overall score: 7/10
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites