kanker geneest bij opa door aanpassing voeding

Kanker kan dat genezen door voeding? Artsen stonden versteld toen zij een een grootvader kanker vrij stelden van een ongeneeslijke vorm van kanker . Dit na amper 4 maanden nadat deze man de diagnose kreeg.

Deze grootvader had eenvoudig zijn voeding veranderd. Grootvader Allan Taylor hoorde van zijn artsen dat hij was opgegeven en dat zijn kanker niet meer te genezen was. Zij konden niets meer voor hem doen. Allan Taylor 78 jaar legde zich er echter niet bij neer en ging zelf op zoek naar alternatieve behandelmethoden. Dit deed hij via internet en vergeleek verschillende sites waarna hij het besluit nam zijn voiding drastisch te veranderen. Hij merkte al in zeer korte tijd, dat hij zich beter begon te voelen.

1. Kanker en abrikozenpitten

In het Engelse Middlesbrough woond Allan Taylor . Hij werkte jarenlang op een groot boorplatform. Naar aanleiding van een brief die hij had ontvangen waarin duidelijk stond dat artsen geen nut meer zagen in verdere behandelingen met chemo begon hij zijn zoektocht naar genezing. Door zijn zoektocht op internet las hij hoe schadelijk rood vlees en zuivel voor het lichaam waren en schrapte deze gelijk van het menu. In plaats daarvan besloot hij meer groente en fruit te eten.Iedere dag at hij nu rauwe groente en fruit in 10 porties die hij over de dag verdeelde.
Ook kocht hij gerstegras, abrikozenpitten, seleniumsupplementen en Kerrie.

2. Kanker en gerstegraspoeder

Allan Taylor zette dapper door om zijn eigen remedie te vinden en bleef zoveel hij kon positief gaf hij te kennen aan Sunday Mirror. “De brief van het ziekenhuis ontving hij in augustus met de boodschap dat erop de scan van het ziekenhuis, geen enkel spoor van kanker meer was te zien. Ook waren operaties niet meer nodig.In februari van datzelfde jaar werd hij gediagnosticeerd met darmkanker. Chemotherapie was het vervolg en een luttele maanden later in april bleek ook dat de dunne darm was aangetast.

Allan Taylor heeft gezocht op internet en kreeg adviezen bij plaatselijke natuurwinkels in de buurt.
Allan Taylor is ervan overtuigt dat zijn drastische voedingswijze en het gebruik van een theelepel gerstegraspoeder opgelost in heet water ‘s ochtends en ’s avonds essentieel is geweest was voor zijn genezing. Allan Taylor twijfelt er niet over dat zijn dieet zijn leven heeft gered

 

Copieer deze link voor het orginele artikel in de Sunday Mirror   http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/man-cures-himself-of-cancer-using-1325900

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites